Září 2019

Letošní rok jsme si pro děti připravili celoroční hru, ve které se budeme setkávat se superhrdiny ze známých filmů, ale také s hrdiny všedního dne. Děti budou mít za úkol získat různé dovednosti, které každý správný kladný superhrdina má. Prvním superhrdinou, se kterým se seznámíme, je Spiderman. Jeho heslem „Ve zdravém těle, zdraví duch“ se budeme řídit.  Budeme získávat schopnosti jako pružnost, síla, obětavost, ale také pomoc druhým.

A co jsme již zažili? Navštívili jsme s prvňáčky Koželužnu a výstavu „ Až půjdu do kytek“. Dále nás navštívili superhrdinové ze zvířecí říše, pejsci s chovatelské stanice „Celeste Castate“ paní vychovatelky Cepákové a dozvěděli jsme se mnoho zajímavostí o péči a chovu pejsků. Viděli jsme ceny, které pejskové vyhráli. Zopakovali jsme si co dávat a co nedávat pejskům jíst a jak je odměňovat.

 Také jsme zahájili činnost všech kroužků, které mohou děti ve školní družině navštěvovat. A to kuželky, výtvarnou výchovu, zpívání pro radost, tancování pro radost, turistický kroužek a sportovní a míčové hry.